Bouwbedrijf voor ruwbouw, nieuwbouw & renovaties regio Brugge

Ons bedrijf

Samen met u werken wij aan uw droom. Bij familiebedrijf Maveau in Oostkamp bij Brugge bent u aan het juiste adres voor alle renovatiewerken, nieuwbouw en dakwerken. Zo kunt u ons inschakelen voor veranderingen aan uw handelszaak of woning, de vernieuwing van uw dak, enzovoort.

 

Wij bieden u het totaalpakket. We bouwen dus niet enkel uw huis, we verzorgen ook de werken die hieraan vooraf gaan. De afbraak en opbouw, van uw kelder tot het dak en van ruwbouw tot afwerking.

 

Het begint allemaal met een bezoek ter plaatse. Zo krijgen we een overzicht van de benodigde werken en kunnen we u een gedetailleerde en eerlijke offerte bezorgen. Tijdens de bouwwerken zorgen we voor een goede opvolging van tijd en budget. 

 

Alles wordt uitgevoerd door onze eigen vakmensen, met hoogwaardige materialen en oog voor detail. U kunt er 100% zeker van zijn: bij ons is uw bouwproject in goede handen!

 

Wenst u meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij zijn actief in de omgeving van Brugge, de kust en het ommeland.

 
 

 

 

VERBOUWINGSWERKEN

 

 

DAKWERKEN

 

 

 

WONINGBOUW